Foto: Sporočilo za javnost
Foto: Sporočilo za javnost

Božični koncert v Dvorani Zadružnega doma v Jevnici prirejajo v soboto, 23. decembra, ob 19. uri, trajal pa bo predvidoma do 2. ure zjutraj.

Za zasedbo Niet, za katero bo to zadnji letošnji nastop in hkrati tudi uvod v njihovo 40-letnico - kot je znano, je bila zasedba ustanovljena konec leta 1983.

Iz Jevnice sicer izhajata tudi dva člana skupine Pink Panker, skupina Astrid Lindgren pa je nastala leta 2004 v Ivančni Gorici. Njihov repertoar je po večini sestavljen iz novih skladb, ki bodo izdane na četrtem albumu “Nothing Sexier Than A Woman Coughing Blood”, ki ga bodo uradno predstavili 4. julija prihodnje leto.

Petčlanska skupina Fallen division prihaja iz centralne Slovenije. Z glasbo se člani navdušeno ukvarjajo že od osnovne šole, na skupno ustvarjalno pot so se podali pred devetimi meseci. Gibljejo se v rock sferi z občasnimi pop niansami, v repertoarju pa imajo mešanico avtorske glasbe in priredb. Zasedba Janko Rocks pa deluje na osnovni šoli Janka Modra v Dolu pri Ljubljani zadnjih pet let, člani pa se menjavajo, so pojasnili organizatorji.