Dino Merlin prihaja v Ljubljano. Foto: Željko Vidinović
Dino Merlin prihaja v Ljubljano. Foto: Željko Vidinović

Dino Merlin trenutno koncertira v okviru turneje Mi, poskrbel pa je za pravo "merlinomanijo" in v manj kot mesecu dni razprodal kar 12 aren v regiji. Enako velja tudi za slovensko postojanko, kamor se sarajevski glasbenik vrača po devetih letih.

Po rekordno hitro razprodanem prvem koncertu, ki bo 1. marca v ljubljanski Areni Stožice, je na veselje številčnega občinstva dodal še nov datum – soboto 2. marca. Prodaja vstopnic se je že začela.

Z izborom tako novih kot starih pesmi v popolnoma novi preobleki bo kantavtor, ki že štiri desetletja kraljuje na glasbenem prizorišču, na koncertnem spektaklu v Areni Stožice znova dokazal, zakaj pridobiva občinstvo vseh generacij.

Poleg dobro znanih večnih uspešnic iz njegove bogate glasbene kariere bo občinstvo prvič v živo deležno tudi nekaterih najnovejših uspešnic, kot so Mi, Dođi, Krive karte in Skoro će zima. Šov kantavtorja bo poleg premiere najnovejših pesmi s prihajajočega 12. studijskega albuma dopolnjen s posebnimi scenskimi učinki.

To bosta Merlinova drugi in tretji koncert v Areni Stožice – nazadnje je na velikem odru stal leta 2015 v okviru svetovne turneje Hotel Nacional, ki je na vse štiri celine privabila skoraj milijon obiskovalcev.