"Nisem mogel verjeti," se spominja Christiansen, ki se je ob pogledu na dobitno srečko spraševal, kakšne je možnost, da se to zgodi. "Verjetnost, da bi na loteriji osvojil glavni dobitek, je skoraj ničelna, toda Michaelu Christiansenu iz Norfolka v Nebraski je to letos uspelo že drugič," je v tvitu zapisal CNN.

Igra 20X The Money igralcem ponuja priložnost, da osvojijo nagrade v višini do 100.000 dolarjev. Verjetnost, da igralec osvoji prav glavni dobitek, naj bi bila po izračunih državne loterije ena proti 80 tisoč. Enako velja za igro Money Clip, ki je Christiansenu marca prinesla prvo zmago. Obe loterijski srečki je kupil v trgovini Louie's.

Kot je pojasnil, bo nekaj denarja namenil za izgradnjo nove garaže, preostanek pa za pokojnino. Dodal je tudi, da razmišlja o nakupu hiše, v kateri je živela njegova nedavno preminula hči.

Dvakrat v enem tednu

Avstralska loterija je pred dvema letoma poročala o še bolj nenavadnem dogodku - srečnežu, ki je na loteriji zmagal kar dvakrat v enem tednu. "Imeli smo ljudi, ki so zadeli glavni dobitek dvakrat v življenju, še nikoli pa v enem tednu. To je neobičajno in enkratno," je takrat dejal tiskovni predstavnik agencije Matt Hart. Verjetnost tovrstne zmage so ocenili na ena proti 1,845 milijona.