Upamo, da mali Celeste v šoli nikoli ne bo treba risati družinskega drevesa ... Foto:
Upamo, da mali Celeste v šoli nikoli ne bo treba risati družinskega drevesa ... Foto:
Amorjeva puščica pogosto zadene, kamor res ni treba.

Neverjetna zgodba je zgrozila ljudi po vsem svetu, pripoveduje pa o očetu, ki je zaplodil otroka svoji hčerki - z njeno popolno privolitvijo! John Deaves je svojo prvo ženo in hčerkico Jenny zapustil pred skoraj tridesetimi leti, Jenny pa se je pred nekaj leti odločila, da ga bo poiskala. John je privolil v soočenje z dolgo izgubljeno hčerko, namesto starševske ljubezni pa se je razvila ljubezen med moškim in žensko.

John in Jenny sta se zaljubila, svojo ljubezen pa sta se kmalu odločila kronati tudi z meseno strastjo. "Seks z Jenny je bil neverjeten," je bil Johnov stavek, ki je obrnil želodec vsem gledalcem in tudi novinarju Petru Overtonu, ki je vodil pogovor z nenavadnim parom. Oče in hči sta se odločila, da bosta v videointervjuju pokazala tudi nekajmesečno Celeste, ki je sad njune izprijene ljubezni. Že leta 2001 se jima je rodil prvi otrok, ki pa je umrl zaradi prirojene srčne napake.

Zaradi tega tudi pred sodnika
John in Jenny sta se morala zaradi svojih dejanj zagovarjati na sodišču, ki ju je obsodilo na tri leta obiskovanja tečaja primernega vedenja, jima strogo prepovedalo vnovične spolne odnose, nadzoruje pa ju tudi socialna služba.

Avstralci bolne zgodbe še niso popolnoma preboleli, ko je olje na ogenj prilila še Johnova druga žena Dorothy . Zatrdila je, da oba z Jenny lažeta, ko pravita, da skoraj trideset let nista imela stikov. Dorothy pravi, da je bila Jenny leta 1984 gostja na njuni poroki, pod njuno streho pa naj bi Jenny do leta 2000 prebivala še štirikrat. Tistega leta sta se John in Dorothy ločila, potem ko sta šla John in Jenny - takrat še uradno kot oče in hči - na izlet v Dubbo. Ko pa sta se vrnila, sta javno oznanila, da se ljubita in da nameravata ostati skupaj do konca življenja.