Na terasi stavbe Waterfront Lake Pavilion, ki je v lasti mesta West Palm Beach, ponoči pogosto svoj prostor poiščejo tudi brezdomci, kar je vznejevoljilo mestne oblasti, ki paviljon za konkreten znesek oddajajo zasebnikom za poroke, razne zabave in druge vesele dogodke.

Ker se samo z oddajanjem stavbe v mestno blagajno nateče okoli 240.000 ameriških dolarjev (213.000 evrov) in ker pristojne skrbi, da brezdomci, ki se zatečejo na teraso odganjajo potencialne najemnike, so se odločili, da jih poskušajo "na lep način" odvrniti od počitka tam.

Po zvočnikih tako zdaj nepretrgoma predvajajo nadležne otroške pesmi, kot sta Baby Shark in Raining Tacos, je za tamkajšnji časnik Palm Beach Post pojasnila vodja občinskega oddelka za parke in rekreacijo Leah Rockwell.

Rockwellova je ob tem dodala, da nameravajo v kratkem določiti obratovalne ure objekta, s čimer bi dobili tudi pravno podlago za pregon ljudi, ki nepooblaščeno vstopajo v poslopje ali njegovo bližino.

Pri časopisu so o mnenju glede ukrepa povprašali tudi enega izmed brezdomcev, ki si pogosto poišče prostor na terasi objekta, Illayo Championa. Prepričan je, da tega mesto ne bi smelo storiti, saj je "narobe, da skušajo ljudi pregnati z glasbo". A kljub temu vztraja na terasi, čeprav je težko, ker ves čas posluša "eno in isto, ves čas iste pesmi".