Za zdaj so v podjetju Fantasy Maid zaposlena tri dekleta, a že načrtujejo širitev posla. Foto: PrintScrn spletne strani
Za zdaj so v podjetju Fantasy Maid zaposlena tri dekleta, a že načrtujejo širitev posla. Foto: PrintScrn spletne strani

Kot je povedal policijski načelnik v Lubbocku Jonathan Stewart, lastnica podjetja Fantasy Maid Service, nima dovoljenja za opravljanje dejavnosti, povezane s spolnostjo, zato policisti pozorno spremljajo njeno delo, morebitne kršitve pa bodo kaznovali z globo do 2.000 dolarjev.

"Mi res samo čistimo hiše"
26-letna Melissa Borrett vztraja, da se ne ukvarja s takšno dejavnostjo. Kot je pojasnila, stranke plačajo 100 dolarjev na uro za eno gospodinjsko pomočnico, 150 dolarjev na uro pa za dve, pri čemer dotikanje ni dovoljeno. "Mi res samo čistimo hiše. Ta dekleta niso umetnice, so gospodinjske pomočnice," pojasnjuje podjetnica.

Domačinka iz mesta z 230.000 prebivalci pravi, da se je za ta posel odločila pred mesecem dni, ker se je predtem komaj preživljala kot natakarica. Njen poslovni model sicer ni nikakršna novost, vendar tamkajšnje oblasti zahtevajo, da za dejavnosti, povezane s spolnostjo, podjetniki pridobijo dovoljenje, ki stane 650 dolarjev na leto, podjetje pa mora plačati tudi 5.000 dolarjev poroštva.

Predstavnik policije ni razkril, kako bodo policisti spremljali delo čistilnega servisa, Borrettova pa je napovedala, da bo najela odvetnika, če bodo oblasti poskušale zapreti njeno podjetje. Mlada podjetnica pravi, da posel za zdaj cveti in da že išče nova dekleta, ki bi želela postati gole gospodinjske pomočnice.