Vodstvo Lige NBA je ob 75. obletnici delovanja ob polčasu tekme vseh zvezd počastilo 75 najboljših igralcev Lige NBA, ki so bili izbrani v izboru, med njimi je bil seveda tudi Michael Jordan. Predstavili so ga zadnjega, gledalci pa so mu namenili ovacije.

Sorodna novica Curry zadel kar 16 trojk, piko na i postavil kapetan James

59-letni Jordan se je ob zapuščanju parketa za hrbet prikradel Dončiću in ga močno objel. Izmenjala sta si tudi nekaj besed – Jordan je Luko vprašal, kako je, na koncu kratkega pogovora pa mu je zaželel, da naj ostane zdrav.

"To je neverjetno. Ne vem, kako da opišem ta trenutek. Michael Jordan pozna moje ime, to že ogromno pomeni. Nimam besed ..." je simpatičen trenutek komentiral Dončić.

Dvojica je še kako povezana, saj je slovenski košarkar zaščitni obraz znamke Jordan. Generalni direktor Dallas Mavericksov Nico Harrison je pred kratkim v enem izmed intervjujev razkril, da je Dončićev uradni športni copat za znamko Jordan v izdelavi.

Obračun z žogicami Dončića in Jokića
Po tekmi All Star sta soigralca iz zmagovalne ekipe LeBrona Jamesa Dončić in zvezdnik Denver Nuggetsov, Nikola Jokić, nadaljevala "vojno" z žogicami.

Vse se je začelo na medijskem dnevu pred tekmo zvezd, ko je srbski košarkar v slovenskega med pogovorom z novinarji zalučal žogico. Dončić mu je žogo vrgel nazaj. Podobna situacija se je zgodila tudi na tekmi All Star, medtem ko je Slovenec delil občutke po tekmi, je vanj priletela žogica "strelca" Jokića. Dončić mu je želel vrniti milo za drago, a je zgrešil. "Tako kot moji prosti meti," se je Dončić našalil na račun svoje nenatančnosti, letos je s črte prostih metov samo 73-odstoten.

Anamaria Goltes za vedno navijač št. 1 Luke Dončića
Poleg Jordana je imel Dončić še eno gorečo navijačico na tekmi, svojo srčno izbranko Anamario Goltes. Na Instagramu je zapisala, da bo za vedno navijač številka ena slovenskega košarkarja, to pa je "dokazala" s prav posebno jakno. Na njej je na kapuci napisan priimek Dončić, na hrbtu pa številka njegovega dresa 77, rokava pa krasita slovenska zastava in zvezda.