Moška reprezentanca je tekmo izpeljala v vinski kleti Vinakoper. Foto: Vinakoper
Moška reprezentanca je tekmo izpeljala v vinski kleti Vinakoper. Foto: Vinakoper

Ženska in moška nogometna reprezentanca sta v začetku poletja gostovali v Kopru in zagotovo najbolj nori trening do zdaj izvedli v kleti Vinakoper, s tem pa postali tudi prvi nogometaši, ki so tekmo odigrali v vinski kleti.

Nogometaši so svoje spretnosti urili v vinski kleti, kjer so na edinstvenem igrišču na umetni travi med sodi zabijali gole.

Nogometašice pa so svojo nenavadno lokacijo za minitrening našle med trtami; v vinogradu Vinakoper so med še zorečimi grozdi refoška urile svojo natančnost.

Nogometašice so se medtem pomerile v vinogradu. Foto: Youtube
Nogometašice so se medtem pomerile v vinogradu. Foto: Youtube

Poseben zalet pred sezono

Spot, ki so ga premierno prikazali na prvi kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo, lepo zajema energijo, povezanost, zavzetost in vrhunskost igre, ki povezuje igralce.

"Video posvečamo tako našim reprezentantom in reprezentantkam kot seveda vsem navijačem, ki bodo v naslednjih dneh bučno navijali doma ali na tribunah," je povedal Borut Fakin, direktor Vinakoper.

"Kot uradni hospitality partner NZS-ja smo želeli začetku jesenskih tekem dati poseben zalet in želimo si, da nam je s tem videom uspelo. V njem namreč ne vidimo zgolj sposobnosti in forme naše ženske in moške nogometne reprezentance, ampak tudi njihov užitek, zanos in energijo, ki jih v igro vnašajo. Za vse nas, ki jih gledamo in spodbujamo, zanje držimo pesti, je to na tekmi zmaga v vsakem primeru."