Blagovna znamka Walkers trenutno prireja tekmovanje, v katerem ugotavljajo, kdo bo našel najlepši kos čipsa v obliki srca. Potencialnega nagrajenca je iz vrečke potegnila tudi Dawn Sagar. Med malico je našla krompirjev srček in se navdušeno odločila, da ga fotografira ter njegovo podobo na dan po valentinovem v znak ljubezni pošlje prijateljem na družbenem omrežju Snapchat.

Sledila je poplava sporočil, v katerih so jo ti zaskrbljeno spraševali, ali ga je slučajno pojedla, Sagar je odgovorila pritrdilno. Ko ji je ena izmed prijateljic pojasnila, za kateri prigrizek gre, je začela spoznavati, kakšno napako je naredila – prek brskanja po spletu je ugotovila, da bi ji njen kos čipsa dejansko lahko prinesel 100.000 funtov, a za to je bilo prepozno, poroča BBC.

Za osvojitev nagrade znamka namreč zahteva, da tekmovalci ohranijo tako kos srčkastega čipsa kot tudi vrečko. Čeprav se je potrudila, da je to dobila iz smetnjaka, je nad nagrado razočarana in potrta Britanka obupala.

Tiskovni predstavnik Walkersa je dejal, da jim je žal za "nesrečo", po njegovem mnenju pa vse še ni izgubljeno, saj se tekmovanje nadaljuje.