Ne samo, da ima velika usta, tudi odpre jih lahko rekordno na široko. Foto: Guinnessova knjiga rekordov
Ne samo, da ima velika usta, tudi odpre jih lahko rekordno na široko. Foto: Guinnessova knjiga rekordov

31-letna Američanka iz Connecticuta je namreč zaslovela na TikToku, ko je začela objavljati serije videov, na katerih si v usta (in ta res niso majhna!) tlači gromozanske količine hrane naenkrat.

#duet with @guinnessworldrecords turning my biggest flaw/ insecurity into my biggest asset ?- I love you guys!!!! ❤️❤️❤️ #guinnessworldrecords

Komentarji sledilcev so jo prepričali, da so njena usta res nekaj posebnega, zato se je pred kratkim odločila za uradno "meritev". Najprej je obiskala svojo zobozdravnico Elke Cheung, ki je s pomičnim merilom izmerila premer njene ustne odprtine tako po širini kot po višini in nato izračunala še širino njenega ugriza. Izkazalo se je, da lahko Samantha Ramsdell usta razpre 6,52 centimetra na široko, kar je rekord v kategoriji "najširši ustni razpon (ženske)".

Pred nekaj dnevi je dobila tudi uradno potrditev, da je vpisana v knjigo rekordov.

I like dis trend #GossipGirlHere

Kot je razkrila za Guinnessovo knjigo rekordov (in v številnih videih na TikToku), je imela usta že od nekdaj zelo velika – česar se je zavedela že, "ko se je prvič pogleala v ogledalo" –, zaradi česar je bila kot otrok pogosto tarča nadlegovanj in zbadanj sovrstnikov. A sčasoma je spoznala, da so velika usta tisto, kar jo razlikuje od drugih ljudi, in je začela ta del sebe, ki tako izstopa, "izkoriščati".

Questions I get about having the worlds largest mouth for a female ? #SummerMashup #bigmouth

V svojih videih se med drugim posveča iskanju najboljšega ogromnega sendviča v New Yorku in okolici, v izbrane primerke pa lahko – v nasprotju z večino ljudi – brez težav ugrizne.

My solo trip to Rome in 30 secs - millennials will know I was living my Lizzie McGuire life #rome #italy