Taylor Swift se s svojo turnejo Eras 23. februarja odpravlja tudi v Sydney. V poklon njenemu prihodu je Scott Marsh na zidu v mestu ustvaril veliko poslikavo, ki jo je navdihnila njena podoba. Čeprav je bila to dobronamerna poteza umetnika, pa pevkini oboževalci Swifties, ki že nestrpno pričakujejo njen nastop, z barvito stvaritvijo na Crown Streetu niso bili zadovoljni.

Umetnino večkratne grammyjeve nagrajenke je delil tudi uraden račun mesta, pod to pa se v komentarjih ljudje niso zadrževali pri izražanju svojega mnenja, zvrstilo se je malo morje kritik. "To res ni laskavo," je menila eden izmed uporabnikov, drug pa mu je pritegnil z: "Dober poskus, a resno je zgrešil."

Svoje delo je seveda objavil tudi avtor, ki je v opisu na družbenih omrežjih stvaritev opisal kot Tay Tay vročico. "Ni eno od vaših boljših del, ne izgleda pravilno," je nekdo zapisal pod njegovo objavo. Tudi drugi so se strinjali, da slika ni najboljša upodobitev zvezdnice, nekateri so jo primerjali celo z Donaldom Trumpom, poroča Billboard.

Kljub obilnemu negodovanju pa so se našli tudi podporniki stenske umetnosti. "Poglejte, koliko ljudem Tay Tay prinaša veselje!" je zapisal nekdo, ki mu je sicer všeč bolj politična umetnost Marsha, a se mu zdi lepo, da obstajajo tudi poslikave tistih, ki osrečujejo druge. "Pustite ljudem, da se zabavajo," je še pristavil. Eden izmed uporabnikov je v tem kontekstu tudi citiral del besedila njene pesmi Shake It Off: "Haters gonna hate" (tisti, ki sovražijo, bodo sovražili).