Neki mladi par se je spolnim užitkom predal kar na polni plaži pred očmi vseh kopalcev. Foto: EPA
Neki mladi par se je spolnim užitkom predal kar na polni plaži pred očmi vseh kopalcev. Foto: EPA
Čeprav so nekateri kopalci naslednji dan željno pričakovali ponovitev dogodka, se jim želja ni uresničila. Foto: EPA

Približno 200 kopalcev je bilo sončnega avgustovskega popoldneva na plaži hrvašega otoka Vis priča nebrzdani strasti, ki je zajela neki mladi par.

V živo sta namreč spolno občevala, kar naj bi pred očmi osuple množice trajalo skoraj celo uro. Hrvaški mediji poročajo, da naj bi par na začetku pritegnil le malo pozornosti, kmalu nato pa naj bi ju opazovala vsa plaža, kar pa razgretih ljubimcev ni niti najmanj zmotilo.

Po končanem občevanju sta se naprej kopala in sončila, kot da se ni zgodilo nič posebnega.

Priče dogodka poročajo, da so ljudje par spremljali celo bolj zagreto kot tekme pred kratkim končanega svetovnega prvenstva v nogometu. V nekem trenutku je bilo videti, da ju bo starejši gospod, ki se jima je približal, okrcal zaradi neprimernega obnašanja. Vendar pa je gospod le nekoliko postal ob njima in si pobližje ogledal spolni akt, nato pa skočil v morje, da si ohladi razgreto glavo, kar je med občinstvom izzvalo salve smeha. Par pa se ni pustil motiti.

Zaman so upali ...
Neki švicarski zakonski par je kasneje potožil medijem: "Bila sva že na številnih plažah po vsem svetu, a kaj takega pa še ne. On je ležal, ona je bila na njem in to je trajalo in trajalo ..." Nekateri kopalci so na isto plažo prišli tudi naslednji dan, v upanju, da jih bo neznani par znova razveselil s kakšno posteljno dogodivščino, a na njihovo veliko žalost so čakali zaman, saj se par ni več prikazal.