45-letna Jay in Kateri Schwandt iz Michigana sta že od nekdaj vedela, da želita veliko družino – vsaj pet ali šest otrok, sta načrtovala pred leti. Spoznala sta se že v srednji šoli, pred 28 leti se jima je rodil prvi sin, Tyler, nato pa se je družina iz leta v leto večala, tako da sta danes ponosna starša 14 sinovom – in eni hčerki. Tylerju so namreč sledili: Zach (25), Drew (23), Brandon (21), Tommy (18), Vinny (17), Calvin (15), Gabe (14), Wesley (12), Charlie (10), Luke (8), Tucker (6), Francisco (5), Finley (2) in zdaj še Maggie Jayne.

Tako kot pri ostalih 14 nosečnostih zakonca Schwandt pred porodom nista želela izvedeti spola otroka, a sta, kot je srečni očka povedal za kabelsko TV postajo MyOutDoorTV, kjer predvajajo tudi resničnostno oddajo o družini, na podlagi do zdaj rojenih otrok pričakovala, da bo tudi 15. otrok deček: "Preprosto domnevala sva, da nama iz medicinskih razlogov ni usojeno imeti hčerke."

"To je najin 15. otrok, tako da sva, jasno, že izurjena, a po drugi strani sva v tej situaciji prvič. Vsi smo bili v šoku, ampak vzneseni," je presrečen razlagal oče Jay, ki se že veseli, da bo lahko vzgajal tudi deklico. "Želim si, da bo taka punčkasta punčka. Ampak, realno, ima 14 bratov. Bolj verjetno bo igrala hokej, košarko, tekala okoli vsa umazana, plezala po drevesih in šla z nami na lov."

Schwandtovi imajo namreč svojo resničnostno oddajo, v kateri so osrednji "zvezdniki" sinovi, ki jih oče uči skrivnosti lova in ribolova.

Nad najnovejšo članico družine so že zdaj navdušeni tudi njeni starejši bratje. Najstarejši, Tyler, je ob tem dejal, da si ni mislil, da bo kdaj imel sestro. Ali je to zadnji otrok v družini, se z ženo še nista odločila, a se jima zdi, da bi bila 15 lepa končna številka, je še dejal Jay.