Oglas je precej sočen, a tudi duhovit. Foto: YouTube
Oglas je precej sočen, a tudi duhovit. Foto: YouTube

Kampanja se imenuje "Naredite to za svojo mamo" in nagovarja starejše ženske in moške, ki še niso dočakali vnukov in vnukinj, naj svoje otroke pošljejo v tople kraje, saj se po neki raziskavi Danci v tujini dvakrat pogosteje predajajo spolnosti kot doma. Toplo sonce, morje in gola koža bodo pri parih povečali spolno slo, narasla bo tudi raven plodnosti, kar bi lahko prispevalo k temu, da bo čez slabo leto na svet privekal novi rod.

Pri agenciji so mladim parom položili na srce, da z naraščajem ne bodo razveselili le svojih staršev, ampak da bodo naredili nekaj dobrega tudi za državo, saj ima le 20 držav na svetu nižjo stopnjo rodnosti kot Danska. Na tisoč ljudi se vsako leto rodi le deset dojenčkov, s tem pa imajo tudi najnižjo stopnjo rodnosti med severnjaškimi deželami.

Če nesojeni stari starši prispevajo za nakup počitnic za svoje otroke, bodo prejeli do tisoč danskih kron (134 evrov) popusta pri rezervaciji aranžmaja. Prvih sto parov, ki jim bodo njihovi starši plačali "vroče" počitnice, pa bo dobilo tudi paket dobrodošlice, ki vsebuje steklenico penine, masažno olje in proteinske ploščice za večjo vzdržljivost pri spolnosti.

Nenavadno kampanjo (v danskem in angleškem jeziku) si oglejte spodaj.