Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nevesta je od vedno vedela, da bo Taylor Swift del njenega poročnega obreda. Potem ko se je zaročila s svojim partnerjem Maxom Bochmanom, je iskala način, kako bi svojo najljubšo pevko vključila v poroko.

Sprva je pomislila, da bi bil koncert mesto poročnega slavja, nato pa ji je prijatelj predlagal "noro" idejo: "Zakaj se ne bi poročila na koncertu?"

To je storila v soboto na drugem koncertu Taylor Swift na stadionu State Farm v Glendalu v Arizoni.

"Bilo je res vznemirljivo. Tako sem vesela, da nama je uspelo. Bilo je res nekaj posebnega in čas med koncertom je bil tako lep," je povedala za Rolling Stone.

Par si je poročne zaobljube izmenjal med pesmijo Seven.

"Imeli smo skoraj najboljše mesto na stadionu," pravi in ​​dodaja, da so za vsako vstopnico v prvi vrsti plačali približno 1000 ameriških dolarjev. "Bila je res čudovita izkušnja."

Nadaljevala je: "Ona je vsekakor vse moje življenje. Vsak swiftie (oboževalec Taylor Swift, op. a.) bi razumel mojo potrebo, da vključim Taylor Swift v zakon. Ima najboljše ljubezenske pesmi, ki jih lahko posvetiš svoji ljubezni."

Nevesta pravi, da se je poskušala osredotočiti na to, da bi Maxu pomagala, da ne bi bil preveč nervozen, saj "res ne mara kakršne koli pozornosti".

Drugi poročni obred je predviden za marec 2024, ko se bo Hurtado do poročnega oltarja sprehodila ob zvokih skladbe Invisible String. Poje jo kdo drug kot Taylor Swift.