V South Parku se bodo lotili tudi Woodsovega javnega opravičila za prešuštvo. Foto: Comedy Central/South Park Studios
V South Parku se bodo lotili tudi Woodsovega javnega opravičila za prešuštvo. Foto: Comedy Central/South Park Studios

Ustvarjalci razvpite risane serije, ki nastaja pod okriljem Comedy Centrala, so že davno tega dokazali, da jim ni nič sveto. Tako bo ob odprtju 14. sezone zadnje čase razvpiti igralec golfa in prešuštnik Tiger Woods v animiranem mestecu v Coloradu srečal Stana, Kyla, Kennyja in Cartmana, poroča AP.

"V Ameriki je izbruh zasvojenosti s seksom trenutno res pomembna tema," je v svojem hudomušnem slogu povedal Matt Stone, ki serijo ustvarja skupaj s Treyem Parkerjem. "Resnično nas skrbi za Tigerja in upamo, da bo kmalu ozdravel." Stone je dodal, da so ustvarjalcem zasvojenost s seksom, srečanja med vplivnimi moškimi in pohotnimi ženskami, nočni klici na policijo in slabi odnosi z javnostmi dali toliko gradiva, da bi lahko posneli celo sezono, posvečeno Tigerju.

Podiranje meja med dobrim in slabim okusom
Že od prve epizode davnega leta 1997 se Parker in Stone nista ozirala na meje med dobrim in slabim okusom, če sta le izvabljala smeh iz gledalcev. Norčevala sta se iz Scientološke cerkve in "nadležnega" Toma Cruisa in prikazala celo, kako Jezus Kristus opravi potrebo na predsednika Busha in ameriško zastavo.

Več podrobnosti o epizodi s Tigerjem Stone ni razkril, saj jo s Parkerjem še pilita do potankosti, je pa povedal, da je nad Woodsovim javnim opravičilom fasciniran in hkrati da se mu gabi, tako da bo gotovo kaj znašlo tudi na to temo.

Naslednji mesec bodo predvajali že 200. epizodo omenjene serije. "Ne morem verjeti, da še danes to delava," je še dodal Stone.