29. julija so se na trajektu, ki je ob 9.00 peljal iz Splita na otok Vis, kresale iskrice, pravi Splitčanka. Foto: BoBo
29. julija so se na trajektu, ki je ob 9.00 peljal iz Splita na otok Vis, kresale iskrice, pravi Splitčanka. Foto: BoBo

"Prosim vas za pomoč, ker je to edini način, da najdem nekega fanta!" je zapisala v sporočilu, ki ga je poslala v urednoštva medijev. Pojasnila je, da gre za mladeniča, s katerim je bila v petek, 29. julija, na istem trajektu, ki je ob 9. uri peljal iz Splita na otok Vis.

Opisala je, da je bil oblečen v modro majico z logotipom nogometnega kluba Barcelona, po naglasu sodeč pa je bil iz Zagreba ali okolice.

Zatrdila je, da se je v fanta, ki ji je nato tudi mahal pri izhodu s trajekta, zaljubila na prvi pogled in priložila tudi telefonsko številko, v upanju, da bodo mediji uslišali njeno prošnjo in vest poslali v svet.

Med njima se je iskrilo
Pri Slobodni Dalmaciji so zapisali, da so se želeli prepričati, da ne gre za potegavščino, in so dekle poklicali najprej sami. Potrdila jim je, da je v resnici to njena javna prošnja, in dodala še, da sta si na trajektu izmenjala nekaj pomenljivih pogledov.

Novinarji so nato z veseljem njeno zgodbo res objavili, novico so hitro povzeli tudi številni drugi mediji in vsa Dalmacija zdaj stiska pesti, da bo ta prišla tudi do kazanove v modri majici in bo to pomenilo začetek lepe ljubezenske zgodbe ali pa vsaj vroč poletne romance.