Embalaža sladoleda, ki ga (žal) ne boste nikdar okusili. Foto:
Embalaža sladoleda, ki ga (žal) ne boste nikdar okusili. Foto:

Kot kaže, nove epizode, od katerih nas loči še mesec, že težko pričakuje tudi ameriški likovni umetnik John Defreest.
Defreest, znan po svojih photoshop poustvaritvah kartonske embalaže najbolj priljubljenega ameriškega sladoleda Ben & Jerry's, je tokrat postregel z embalažo za najljubši okus Dextra Morgana - Miami Slice. Vključno s telesnimi deli.

Fiktivni okus (na policah ameriških supermarketov ga boste pač zaman iskali) je tako briljantno izviren, kot je ... gnusen. Miami Slice sestavlja sladoled z okusom key lime pie (limetine pite) s krvavo jagodno mezgo ter "telesnimi deli" iz bele in temne čokolade. In če odmislite, kaj naj bi posamezne sestavine predstavljale, okus pravzaprav zveni odlično.
Za sladokusce
"Telesni deli" in "krvava jagodna mezga" so očitna izbira, a prava mojstrovina (za poznavalce) je vključitev limetine pite. Tisti, ki serije ne spremljajo, bi verjetno pomislili, da gre pri piti iz limet s floridskega otočja Key pač le za bližino Miamija, a tisti, ki serijo redno spremljajo, se bodo spomnili epizode, v kateri je Dexter iskal popolno limetino pito za umirajočo Camillo.

Defreest je pred dexterskim Miami Sliceom ustvaril že okus Rona Swansona (lik iz serije Parks and Recreations), "All the Bacon and Eggs You Have" ("Vsa slaninina in jajca, kar jih imate").