Foto:
Foto:
Dober seks izboljša komunikacijo med partnerjema, poveča intimno sfero in poudarja zvestobo.
Kako partnerju zagotoviti seksualni užitek? Preberite Kamasutro.

V šoli, ki so jo odprli v mestu Kalkuta, bodo pare poučevali o skrivnostih te umetnosti ljubezni, poleg tega pa se bodo lahko naučili tudi vse o varni spolnosti, o tem, kaj spolnost sploh je, lahko bodo obiskali tudi terapevte in svetovalce, ki jim bodo pomagali, da se bodo naučili, kako lahko pri seksu bolj uživajo.

Učitelji šolo opisujejo kot večnamenskega življenjskega oskrbnika.

Trenutno še nima imena, tisti, ki novonastalo šolo zagovarjajo, pa trdijo, da bodo v njej učili o varni, zdravi spolnosti ter o tem, kako morata partnerja spoznati sebe in svojega življenjskega sopotnika, da bi pri spolnosti uživala.

Prav tako v šoli poudarjajo zvestobo partnerjev, saj je to ena izmed ključnih točk za izjemno spolnost.

Dober seks preprečuje varanje
Kot je dejal tiskovni predstavnik šole spolnosti Girdhari Joši, je dober seks kriv za to, da med zakoncema ne pride do prepirov, varanja ali celo ločitve. Potem ko zakonca zares uživata v seksu in izpolnjujeta želje drugega, sta zvestoba in trden zakon zagotovljena in ni potrebe po nadomestnem partnerju.

Kaj je knjiga ljubezni?
Kamasutra je prava zakladnica navodil, kako partnerju zagotoviti spolni užitek. Knjiga ljubezni vsebuje osnovna navodila za boljši seks, zato jo je treba prebrati in uporabljati.

Udeleženci tečajev, ki jih ponuja šola, bodo imeli na voljo tri različne tečaje, v katerih jih bodo o spolnosti poučevali zdravniki, psihiatri in drugi zdravstveni delavci.

Tri stopnje tečaja o seksu
Po poročanju Hindustan Timesa stane prvi tečaj trideset funtov, v njem pa se bodo udeleženci naučili vseh osnov o spolnosti. Drugi tečaj stane štirideset funtov, pri njem pa bo poudarek na povečanem spolnem zadovoljstvu, tretji tečaj pa bo vseboval še pouk o anatomiji spolnih organov, psihologijo in obnašanje. Slušatelji, ki se bodo odločili, da se udeležijo vseh treh tečajev, bodo dobili popust pri plačilu.