Berlusconiju je pogled med konferenco takole ušel na razgaljena telesa ... Foto: EPA
Berlusconiju je pogled med konferenco takole ušel na razgaljena telesa ... Foto: EPA
Ruby
Ruby trdi, da komaj čaka na pričanje v primeru Berlusconi. Foto: EPA
Berlusconijeva opazka

Italijanski premier se je na novinarski konferenci po srečanju z izraelskim kolegom Benjaminom Netanjahujem pošalil o "bunga bunga" zabavah - tako je namreč sam poimenoval razvratne zabave, ki naj bi potekale v njegovi rezidenci.

Berlusconi je v rezidenci Villa Madama v Rimu pokazal na sliko iz 19. stoletja za njegovim hrbtom, na kateri Apolon v ženski družbi brenka na liro, in rekel: "To je 'bunga bunga' v letu 1811." Nato pa dodal: "Samoironija je vedno pomembna." Avtor 200 let stare slike je Andrea Appiani, naslovljena pa je Parnas, ki je bil po grški mitologiji domovanje muz, boginj literature in umetnosti. Netanjahu se je po pripombi le kislo nasmehnil, nato pa nadaljeval z resnimi temami.

Kaj vse se je dogajalo za štirimi stenami?
Proti Berlusconiju trenutno poteka sojenje, ker naj bi plačal za spolni odnos s 17-letnim dekletom in ker naj bi izrabil pooblastila, da bi dekle rešil iz zapora.

Preiskovalci so ugotovili, da so se v Berlusconijevi vili pri Milanu dogajale orgije, gola dekleta pa naj bi plesala okoli njega. Razvpita maroška nočna plesalka Ruby, ki je v središču procesa proti 74-letnemu politiku in medijskemu mogotcu, je povedala, da je ostareli premier erotične zabave sam imenoval "bunga bunga".

Berlusconi je znan po tem, da gre s svojim duhovičenjem pogosto čez mejo dobrega okusa, številne izjave pa ne ustrezajo položaju, ki ga opravlja. Brez težav se je že večkrat pošalil tudi na račun svojih spolnih škandalov, ena njegovih najbolj priljubljenih šal je: "Le kako bi lahko moški imel 33 žensk - to je preveč še zame, kaj šele za moškega pri 30 letih." Sam je preštel, da je bil vpleten že v 105 sojenj in sodeloval na 2.500 zaslišanjih.

Ruby pričakuje naraščaj
Ruby Rubacuori
oziroma Ruby "Kradljivka src", katere pravo ime je Karima El Mahroug, je pred časom presenetila z razkritjem, da je pri 18 letih noseča. "Vedno sem si želela, da bi zgodaj postala mati, saj želim odraščati skupaj s svojim otrokom. Veliko sem pretrpela, ker nisem imela normalne družine," je dejala italijanskim medijem. Oče otroka je njen trenutni fant Luca, o katerem je dejala: "Ljubim ga, nekega dne se bova poročila."

Berlusconijeva opazka