Mala škilasta Heidi zbira oboževalce kot za stavo. Foto: EPA
Mala škilasta Heidi zbira oboževalce kot za stavo. Foto: EPA
Oposum
Heidina profilna slika na Facebooku. Foto: Facebook

Heidin profil ima namreč že neverjetnih več kot 68.000 oboževalcev - za primerjavo povejmo, da jih je imela slavna preroška hobotnica Paul na vrhuncu svoje slave julija lani, po končanem svetovnem nogometnem prvenstvu, na katerem je pravilno napovedala rezultate tekem, "le" 70.000!

Heidi zdaj pravzaprav ne počne nič drugega, kot spi in lenari, a število njenih oboževalcev, ki pa bodo morali še nekaj časa počakati na druženje z njo, vztrajno narašča. Mali vrečar je na svoji Facebookovi strani namreč zapisal: "Od 1. julija me lahko obiščete v tropskem delu živalskega vrta Gondwanaland - veselim se vsakogar od vas :) Da boste na tekočem, bo skrbel živalski vrt. Do takrat. H."

Živalca, ki se je rodila leta 2008, je lepo je uredila tudi svoje profilne podatke in tako lahko izvemo, da se je rodila na Danskem, ima sestrico Nairo in je v zapletenem razmerju s Teddyjem. Oho!

Ko mamut spleza na drevo
Beseda oposum številne spomni na priljubljeno risanko Ledena doba, kjer v drugem delu mamut Manny končno najde svojo sorodno dušo Ellie, ki pa žal ne verjame, da je samica mamuta, ampak živi v prepričanju, da je pravzaprav oposum. Njunega prvega srečanja se lahko spomnite tudi na tej povezavi.