Ellen DeGeneres je v svojo oddajo povabila hrvaška violončelista. Foto: EPA
Ellen DeGeneres je v svojo oddajo povabila hrvaška violončelista. Foto: EPA

Stjepan Hauser in v Mariboru rojeni Luka Šulić, ki nastopata pod imenom 2Cellos, dosegata vse večje uspehe. Njuno priredbo Michaelove uspešnice si je na YouTubu ogledalo že več kot pet milijonov ljudi, med njimi tudi znane osebnosti.

Mladeniča sta najprej navdušila Eltona Johna, ki je violončelista povabil k sodelovanju - Hrvata bosta britanskega pevca spremljala na njegovi turneji. "Elton je 'znorel', ko je slišal stvar, navdušen je ... Ampak ni naju le on povabil k sodelovanju. Sting?! Morda, verjetno. Veliko se nama še obeta," je pred časom za hrvaške medije izjavil 24-letni Stjepan.

Mlada violončelista, katerih album bo kmalu na prodaj, sta s svojim talentom navdušila tudi Ellen DeGeneres, ki ju je gostila v svoji oddaji. Priljubljena voditeljica je Hrvata vprašala, kdaj sta spoznala, da sta posnela uspešnico, Stjepan pa se je pošalil: "Dal sem video na YouTube, šel na WC in naenkrat je bilo že milijon klikov. To je čarovnija!"

Spodaj si lahko pogledate Lukov in Stjepanov nastop v šovu Ellen DeGeneres, ki je ena najbolj gledanih oddaj v ZDA, ogledate pa si lahko tudi posnetek, ki je mladeničema spremenil življenje.