Knjiga bo na prodajnih policah dostopna 29. septembra. Foto: AP
Knjiga bo na prodajnih policah dostopna 29. septembra. Foto: AP

Emme si je zgodbo izmislila na podlagi vsakdanjih večernih molitev, na katere ju je z bratom dvojčkom Maxom navadila slavna mama. "V šoli sem se učila o lenivcih in o tem, kako so ena najbolj ogroženih živalskih vrst, zato vsak večer tudi njih vključim v svojo molitev," je povedala hči Lopezove. "To knjigo sem napisala, da bi pomagala zbrati denar, s katerim bi lahko rešili lenivce in da bi z njo tudi druge otroke naučila, kako moliti in prositi za pomoč. Molitev mi je velikokrat v uteho," je dodala 12-letnica.

Direktorica založbe Random House Children's Books, pod okriljem katere bo izšla knjiga, Emily Easton je povedala, kako zelo jo je “navdušila Emmina želja, da bi širila pozitivno zgodbo in predstavila moč vsakdanjih molitev." Čeprav se bo knjiga na policah knjigarn znašla šele 29. septembra, so prednaročila prek spleta že omogočena.

Slikanica je primerna za otroke med tretjim in sedmim letom starosti, piše The People. "Knjiga je simpatična in pomirjujoča. Spremlja Emmo, ki Boga prosi za pomoč. Včasih so prošnje preproste in majhne – kot na primer lahko jutranje zbujanje in dober odnos z bratom. Nekatere želje in prošnje pa so večje, kot na primer pomoč pri ohranjanju narave in sveta, kot ga poznamo," so predstavniki založbe zapisali v uradnem sporočilu za javnost.

Jennifer je na svojem družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo hčerke s slikanico in zapisala, kako zelo ponosna je. “Ta knjiga bo otrokom in družinam omogočila, da bodo dosegli mir s pomočjo vsakodnevne molitve."

To je že drugi veliki korak za 12-letnico, ki še naprej kaže svojo nadarjenost. Februarja se je mami in Shakiri pridružila na odru Super Bowla. Njena izvedba skladbe Let’s Get Loud je požela pozitivne kritike, oboževalci pa so bili navdušeni, kako udobno se je najstnica počutila na največjem svetovnem odru.