Bo Hefner dočakal tretjo poroko? Foto: EPA
Bo Hefner dočakal tretjo poroko? Foto: EPA
Hugh Hefner
Tipičen prizor - nasmejani Hugh obkrožen z lepoticami. Foto: EPA

Hefner in plavolasa zajčica Crystal Harris bi se morala v soboto pred 300 svati poročiti v znameniti vili Playboy Mansion v Los Angelesu. A v zadnjem hipu se je zgodilo veliko presenečenje.

"Poroka je odpovedana. Crystal v srcu ne čuti več enako. Zaradi najinega razhoda me boli srce, a še vedno je bolje, da je do tega sklepa prišlo zdaj kot po poroki," je bogataš, ki se pogosto v javnosti pojavi s kupom plavolask in v svileni halji, zapisal prek Twitterja. Zanikal pa je namige nekaterih medijev, da je razlog za konec razmerja grd telefonski spor.

Crystal ni slišala, kar je želela
Crystal, ki je po rodu Britanka, a je odraščala v San Diegu, je Hefa spoznala na zabavi na noč čarovnic leta 2008. Po nekaj tednih poznanstva se je preselila v njegovo vilo, decembra leta 2009 pa postala Playboyeva zajčica meseca. Vprašanje pa je, ali se bo po odpovedi poroke še znašla na julijski naslovnici revije, kot je bilo predvideno. Po nepotrjenih podatkih se je glede zakona premislila, ker ji "nekaj sto dolarjev žepnine na teden" ni več zadostovalo, ampak je želela od bodočega moža slišati obljubo, da ji bo pomagal pri samostojni glasbeni karieri. Želela je tudi večjo finančno podporo.

To bi bila za znamenitega Hefa, ki je Harrisovo zaprosil na božični večer, tretja poroka. Od takrat je navdušen urejal vse podrobnosti za slavnostni dogodek, ob tem pa imel še vedno pod nadzorom izdajanje revije, hodil je po različnih sprejemih in v svoji vili prirejal družabne igre.

Ima štiri otroke
Hefner se je od druge žene, danes 48-letne Conrad, uradno ločil šele lani, a sta že vrsto let živela ločeno. Prvi zakon z Mildred Williams se je končal leta 1959. V obeh zakonih sta se mu rodila dva otroka.

85-letnik, ki je kljub častitljivi starosti še vedno v odlični kondiciji, je znan po zagovarjanju državljanskih pravic in svoboščin, goreče podpira pravice istospolnih in legalizacijo marihuane.

Prvo številko danes legendarne revije za moške, na kateri je bila Marilyn Monroe, je sestavil kar na kuhinjski mizi v svojem stanovanju v Chicagu. Prodana je bila v 51.000 izvodih, kar je bilo dovolj, da je zmogel financirati še drugo številko. Drugo je zgodovina - danes je na čelu več milijonov dolarjev vredne mednarodne korporacije, po vsem svetu pa mnogo deklet koprni po tem, da bi se kdaj pojavila v znameniti reviji.