Jih res kaže 25? Foto: EPA
Jih res kaže 25? Foto: EPA

14 let mlajša. Prav tako pa se nekdanja članica Spice Girls ne zadovoljuje z dozdajšnjim uspehom, temveč stremi po napredku.

Čeprav je njena zadnja modna kolekcija požela velik uspeh, Beckhamova ne počiva na lovorikah. "Želim še več, ne glede na velikost in trenuten uspeh naše znamke," je dejala v intervjuju za New York Times Style Magazine.

Videti je desetletje mlajša
Uspešni Beckhamovi pa številni modni strokovnjaki pripisujejo tudi odličen videz. V intervjuju je dejala, da se ne sramuje svojih 39 let in da se razjezi, če jo kdo pomladi: "Ne želim biti videti stara 25 let, nimam namreč nikakršnih težav s svojimi 39 leti."

Deluješ blazno, če se smejiš paparacem
Beckhamova je tudi odkrila, zakaj se ne smeji, ko jo po naključju fotografirajo na ulici. "Ko se znajdeš v položaju, ko za teboj po ulici hitijo paparaci, deluješ malo blazno, če se smejiš ves čas".

Pohvalila Davida
Prav tako je v intervjuju pohvalila slog svojega moža Davida. Dejala je, da jo včasih mož vpraša za nasvet, kaj naj obleče, vendar pa ima upokojeni nogometaš po njenem mnenju odličen modni okus. Ob tem pa je še dodala, da je šel David na kuharski tečaj, medtem ko si je nogometni kruh služil v Los Angelesu, in da se v kuhinji nekdanji zvezdnik angleške reprezentance dobro znajde.