Mick Jagger in Melanie Hamrick. Foto: AP
Mick Jagger in Melanie Hamrick. Foto: AP

Medtem ko je 36-letna baletna plesalka vztrajala, da gre za prstan zaveze, prijatelji, blizu paru, zdaj trdijo, da sta Melanie in 79-letni Mick dejansko zaročena. Melanie naj bi na nedavnem potovanju v New York priznala, da je Mickova zaročenka.

Foto: AP
Foto: AP

"Melanie je bila v ameriškem baletnem gledališču in svojim prijateljem je govorila, da je zaročena z Mickom," je vir povedal za The Mirror. "Bila je zelo jasna, da je njen prstan zaročni in da je zdaj njegova zaročenka. Tudi njena družina zelo podpira zaroko in je navdušena."

Vir je dodal, da za zdaj ne delata načrtov za poroko.

Melanie, ki je pevca skupine The Rolling Stone spoznala pred devetimi leti, se je pred tem smejala govoricam o zaroki. Ko so jo vprašali o prstanu, ki so ga opazili novembra na njeni roki, je pojasnila: "Moram se hihitati, ker mi je Mick dal prstan? Toda ali smo kot najstniki ... Po mojem mnenju je to prstan zaveze."

Par, ki se je spoznal na koncertu v Tokiu, ima šestletnega sina Deverauxa Octaviana Basila.

Glasbenik ima sicer osem otrok s petimi različnimi ženskami.

Njegov najstarejši otrok, hčerka Karis, ki se mu je rodila v zvezi z igralko in pevko Marshu Hunt, je stara 52 let. Z nekdanjo ženo Bianco ima 51-letno hčerko Jade. Z drugo ženo, manekenko Jerry Hall, ima štiri otroke: 39-letno Elizabeth, 37-letnega Jamesa, 31-letno Georgio May in 25-letnega Jamesa. Z manekenko Luciano Morad Gimenez ima še 24-letnega sina Lucasa.