Bo dočakal tudi nastop Rolling Stonesov? Foto: EPA
Bo dočakal tudi nastop Rolling Stonesov? Foto: EPA

Z grammyjem nagrajena skupina je na najdaljšo noč v letu zabavala goste na karibskem otoku St. Barts, čeprav so številni pričakovali, da bo novoletno zabavo popestrila pevka Rihanna. Kot pišejo mediji, naj bi rockerji za nastop pred okoli 400 izbranimi gosti zaslužili več milijonov dolarjev.

Med povabljenci na Abramovičevi zabavi so se znašla številna slavna imena, med njimi naj bi bili tudi manekenka Naomi Campbell, voditeljica Ellen DeGeneres, producent Russell Simmons, stilistka Rachel Zoe ter igralca George Clooney in Leonardo DiCaprio.

Bogataš, ki se ponaša z več ogromnimi jahtami, serijo izjemno cenjenih umetnin in lastništvom nogometnega kluba Chelsea, je na svojih silvestrskih zabavah sicer pretekla leta že gostil skupini The Red Hot Chili Peppers in The Black Eyed Peas ter glasbenike Princa, Beyoncé in Gwen Stefani.

Roman tudi sicer velja za velikega ljubitelja glasbe. Leta 2011 si je tako celo kupil svoj klub na Otoku, v katerega je vgradil najboljši zvočni sistem. Njegova velika želja pa je, da bodo tam nekoč nastopili tudi Rolling Stonesi.

Pred letošnjo zabavo so se sicer pojavljale govorice, da bo ta minila bolj umirjeno kot pretekle, saj Abramovič s 14 let mlajšo partnerico Dašo Žukovo pričakuje otroka. Vendar pa se bogataš zaradi tega ni odpovedal zabavi, na katero je v svečani opravi prišla tudi Daša, poroča The Sun.