Zvezdnika imata skupaj dva otroka. Foto: AP
Zvezdnika imata skupaj dva otroka. Foto: AP

Po poročanju Entertainment Online je zvezdnik za hišo postavil ceno 42 milijonov evrov, kar pomeni, da par po prodaji čaka zajeten dobiček.

Kupec bo z nakupom hiše dobil pet spalnic, dvanajst kopalnic, skupno pa je nepremičnina velika več kot 900 kvadratnih metrov. Glede na nepremičninski oglas gre za "eno najbolj spektakularnih posestev na Beverly Hillsu, ki predstavlja popolno ravnovesje med starim Hollywoodom in modernim letom 2019".

Poleg razkošne notranjosti bo novi lastnik dobil še vrt, na katerem ga med drugim čakajo plavalni bazen, teniško igrišče in zunanja kuhinja.

Po poročanju tujih medijev sta zvezdnika na začetku letošnjega leta za 21,3 milijona evrov kupila nepremičnino Jennifer Garner in Bena Afflecka, plačala pa sta občutno manj, kot sta zvezdnika sprva zahtevala - ko sta oglas objavila, je bila namreč cena skoraj 40 milijonov evrov.

Levine in Prinsloova imata sicer skupaj dva otroka. Hčerke Dusty Rose Levine se je par razveselil septembra 2016, točno leto dni pozneje pa je Prinsloova razkrila, da pričakujeta drugo hčerko, Gio Grace Levine, ki se je rodila februarja 2018.

Manekenka je pred časom priznala, da se je po prvem porodu bojevala s poporodno depresijo in da se je le stežka vrnila v normalno življenje. Zaradi posvečanja družini pa je začasno na stranski tir postavila tudi kariero ‒ izjemo je naredila le za veliko modno revijo Victoria's Secret, na kateri se je po modni pisti sprehodila samo osem mesecev po drugem porodu.