Adele in njen novi moški, Simon Konecki. Foto: EPA
Adele in njen novi moški, Simon Konecki. Foto: EPA

Adele so namreč paparaci med oddihom v nacionalnem parku Everglades na Floridi ujeli med poljubljanjem s Simonom Koneckim, predsednikom dobrodelne organizacije Drop4Drop.

Večkratno dobitnico grammyja in 36-letnega bradača so opazili tudi med romantičnim sprehodom vzdolž plaže, preden sta se podala na vožnjo s čolnom, s katerega sta lahko opazovala aligatorje tega slovitega močvirja, nedaleč od Miamija.

"Dvojnik Galifianakisa"
Organizacija Koneckega Drop4Drop pomaga blažiti globalno krizo z vodo, ko da posameznikom in podjetjem priložnost, da kompenzirajo svojo porabo vode, ter z razvojem učinkovitih projektov čiste vode v svetu v razvoju.

The Sun, ki je objavil tudi fotografije mladega para, še poroča, da je Konecki "izrezan bradati zvezdnik Prekrokane noči Zach Galifianakis", za katerega je Adele lani priznala, da ji je izredno všeč.

Adele, ki je potem, ko se je razšla s svojim prejšnjim fantom, o tem spisala eno svojih največjih, srce parajočih uspešnic, je za The Sun pred časom povedala še: "Če me (fantje, op. a.) spravljajo v smeh, že ležim pred njimi na postelji."

Spodaj lahko poslušate Someone Like You, pesem, ki jo je Adele napisala leta 2010, ko se je razšla z dolgoletnim, skoraj 10 let starejšim fantom, s katerim je mislila, da se bo poročila.
K. S.