Adele je že tretjič na seznamu najbogatejših Britancev, ki so stari manj kot 30 let. Foto: Reuters
Adele je že tretjič na seznamu najbogatejših Britancev, ki so stari manj kot 30 let. Foto: Reuters
Ed Sheeran
Tik pod vrhom je končal Ed Sheeran. Foto: Reuters

Na drugem mestu je s 105 milijoni evrov zaslužka njen stanovski kolega Ed Sheeran, medtem ko je zvezdnik franšize o čarovniku Harryju Potterju Daniel Radcliffe na tretjem mestu s 108,7 milijona evrov zaslužka.

Na seznamu so se pojavili tudi člani nekdanje fantovske skupine One Directions, igralka Emma Watson in zvezdnik franšize Vojna zvezd John Boyega. Izmed vseh nekdanjih članov One Directions je na prvem mestu Harry Styles (65 milijonov evrov), sledijo mu Niall Horan (51 milijonov evrov), Louis Tomlinson (49 milijonov evrov), Liam Payne (48 milijonov evrov) in Zayn Malik (41 milijonov evrov).

Na šestem mestu so končale članice skupine Little Mix, katerih bogastvo ocenjujejo na 53 milijonov evrov – na račun turnej in sponzorskih pogodb (med drugim imajo svojo znamko šampon in modne lutke).

Med novinci se je poleg Boyege znašla še njegova soigralka v Vojni zvezd Daisy Ridley, katere vrednost ocenjujejo na 5,1 milijona evrov. Med prvih trideset najbogatejših mladih Britancev pa sta se uvrstila še pevca Sam Smith (z 29 milijoni evrov) in Rita Ora (s 13 milijoni evrov) ter zvezdnica Igre prestolov Sophie Turner s 6,7 milijona evrov.