Rihanna je že od otroštva prepričana o obstoju življenja zunaj Zemlje. Foto: EPA
Rihanna je že od otroštva prepričana o obstoju življenja zunaj Zemlje. Foto: EPA

Pevka ni želela razkriti, koliko plačuje opazovalcu, toda priznala je, da je nad mislijo o invaziji "malih zelencev" obsedena že od otroštva. Verjame celo, da bodo vesoljci nekega dne obiskali naš planet.

"Rihanna je bila vedno prepričana, da bodo vesoljci prileteli na Zemljo v času njenega življenja. Zato je najela agenta, da jo informira o dogajanju v Nevadi, ki je povezano z neznanimi letečimi predmeti," je za tabloid Daily Star dejal neimenovan vir.

Agent je tako na seznamu zaposlenih 25-letnice. "Agent se Rihanni javlja iz motela Little A'Le'Inn, ki je zbirališče lovcev na NLP-je in je blizu razvpitega Area 51. To za njo ni šala, saj resnično verjame v vesoljce in ji ni žal trošiti denarja, da bi prišla do resnice," je še dejal vir za Daily Star.

Pevka je že v preteklosti priznala, da je kot otrok iskala znake življenja v vesolju. "Med odraščanjem na Barbadosu sem z očetom sedela na terasi in gledala v nebo, da bi videla NLP-je. Vem, da obstaja življenje zunaj Zemlje in pripravljena sem na srečanje z drugo vrsto," je dejala pevka.