"Zakon je težek, a se je zanj vredno potruditi." Foto: AP

Ameriški pevec AJ McLean in njegova srčna izbranka Rochelle, ki sta se poročila leta 2011 po šestih letih razmerja, sta v izjavi razkrila, da sta se odločila za začasni razhod. "Zakon je težek, a se je zanj vredno potruditi. Skupaj sva se odločila, da se začasno razideva ter delava na sebi in na najinem zakonu z upanjem, da bova zgradila močnejšo prihodnost," sta zapisala po 12 letih zakona.

Dodala sta, da načrtujeta vnovično združitev ter nadaljevanje negovanja njune ljubezni drug do drugega in družine. "Razhod je dovolj težek brez komentarjev, prosim, bodite prijazni in ne pozabite, da so vpleteni tudi otroci," je še poudaril par, ki ima skupaj 9-letno hčerko Elliott in tri leta mlajšo Lyric, ter prosil za spoštovanje zasebnosti, poroča Entertainment Tonight.

"Če nisem srečen in zdrav, kako sem lahko oče in mož, kakršen želim biti?"

Odločitev prihaja v letu sprememb za 45-letnega zvezdnika, ki na spletu dokumentira svoje potovanje treznosti in fitnesa. "Neverjetno je, kaj lahko malo predanosti in postavljanje ciljev naredi za človeka. Vendar potovanja še zdaleč ni konec. To je šele začetek," je septembra lani Američan, ki je trezen od konca leta 2019, zapisal ob objavi, v kateri je primerjal svoj trenutni videz s tistim izpred enega leta.

"Odvisnost me je prisilila, da se zazrem vase. Vedno sem na prvo mesto postavljal družino, potem službo, nekje spodaj pa sem bil jaz. Počasi se učim, da je v redu, če sebe postavim pred vse to. Če nisem srečen in zdrav, kako sem lahko oče in mož, kakršen želim biti?" je še pristavil McLean.