44-letna pevka pričakuje tretjega otroka. Foto: EPA
44-letna pevka pričakuje tretjega otroka. Foto: EPA

S partnerjem, raperjem Mariem Treadwayem, sta se poročila leta 2010, skupaj pa imata že dva otroka, in sicer osemletnega sina Everja in dveletno hčerko Onyx.

Veselo novico, da se bo družini pridružil še en član ali članica, je s črno-belo fotografijo naznanila na Instagramu, pripisala pa ji je, da se dogaja ogromno novega, na fotografiji pa je že precej viden njen nosečniški trebuh.

Po rojstvu hčerke je sicer glasbenica odkrito spregovorila o poporodni depresiji in razložila, kako je vedno sanjala o tem, da bo postala mama, a da nikoli ni pričakovala, da bo ta vloga prišla z davkom poporodne depresije.

Takrat je priznala, da je včasih tako izčrpana, da se komaj premika. "Kot majhna deklica sem si predstavljala, da bom imela otroke in čudovitega partnerja. Nisem pa pričakovala, da bo tako težko."

Pred leti težave z menedžerjem

Glasbenica je imela sicer pred časom tudi poslovne težave, saj so njenega menedžerja Jonathana Schwartza obtožili goljufije, ker naj bi del denarja, ki ga je zaslužila kanadska pevka, nakazal na svoje račune. Schwartz je s pevko sodeloval med letoma 2009 in 2016, med drugim je vodil njene bančne račune in v njenem imenu plačeval stroške.

Na to, da je z njenimi financami nekaj narobe, jo je opozoril njen novi menedžer, pozneje pa so ugotovili, da ji je s tem, ko je denar brez njenega dovoljenja nakazoval na svoje račune, povzročil za 15 milijonov dolarjev škode.