Jo je tudi ta Blakov objem stal precej denarja? Foto: EPA
Jo je tudi ta Blakov objem stal precej denarja? Foto: EPA

Danes je angleški tabloid The Sun namreč objavil pričevanje prijatelja, ki je zatrdil, da je Blake Amyjino obesedenost z njim dobro izkoriščal, saj ji je za vsako javno izkazovanje nežnosti zaračunal 150 angleških funtov. Ta denar pa je Blake porabil za alkohol in mamila, prav on pa naj bi bil tisti, ki naj bi jo popeljal v začarani krog odvisnosti, iz katerega nato ni znala priti.

Njegov prijatelj je za tabloid opisal, kako sta Amy in Blake sedela v lokalu, ona se je nagnila k njemu in mu rekla, naj jo poljubi, on pa ji je odvrnil: "J*** se, potem pa mi to tudi plačaj!" Dodal je še, da je imel Blake Amy sicer rad, vendar je ni ljubil, ona pa ga je preprosto oboževala in mu plačevala tudi vse vožnje s taksijem, samo da bi prihajal k njej.

Fielder-Civil, ki trenutno prestaja dvoletno zaporno kazen zaradi oboroženega ropa in prekrškov s strelnim orožjem, je bil z Winehousovo poročen med letoma 2007 in 2009 ter bil navdih za večino besedil z Amyjinega izjemno uspešnega drugega albuma Back To Black, trenutno pa je besen zaradi tega, ker mu Amy ni zapustila nobenega premoženja, in ponižan, ker ga v zaporu ni nikoli obiskala.