Carlo Ancelotti je v Real Madrid pripeljal tako sina kot zeta. Foto: EPA
Carlo Ancelotti je v Real Madrid pripeljal tako sina kot zeta. Foto: EPA
Carlova ljubljenka Katia s svojim možem. Foto: Twitter Katia Ancelotti
Eros se je drugič poročil. Foto: EPA

Ljubljenka italijanskega trenerja je v zakonski jarem skočila z nutricionistom Beniaminom Fulcom, ki skrbi za pravilno prehrano nogometašev v Realu iz Madrida.

Ancelloti je v nogometni klub poleg svojega sina Davida, ki skrbi za telesno pripravljenost nogometašev, pripeljal tudi svojega zeta, kar so mu nekateri španski mediji tudi očitali, ampak po osvojitvi Lige prvakov so vsi pozabili na polemike okoli nepotizma.

Katia in Mino, ki skupaj vodita center za pilates v Milanu, sta si poročno zaobljubo izrekla pred 250 svati v baziliki Sant Angelo v Formisu v južni Italiji, med gosti pa kljub govoricam ni bil nihče izmed zvezdnikov Reala iz Madrida ali pa kateri drugi nogometni zvezdnik, so pa bili nekateri drugi Carlovi sodelavci iz Reala in njegovih nekdanjih klubov.

Carlo Ancelotti na poročnem obredu ni mogel zadržati solz sreče, poročajo italijanski mediji.

Ramazzotti drugič v zakonski jarem
Poročni zvonovi pa so včeraj zazvonili tudi v čast italijanskemu priljubljenemu pevcu Erosu Ramazzottiju, ki je v Milanu izrekel usodni da italijanski manekenki in igralki Marici Pellegrinelli, s katero ima triletno hčerko Raffaelo Mario.

Ta poroka v nasprotju s prej omenjeno ni bila razkošna, 50-letni Eros in 26 let mlajša Marica sta na za njiju pomemben dan imela ob sebi le nekaj ljudi. Italijanski mediji so sicer pričakovali, da bo poroka priljubljenega pevca šele 21. junija, a jih je Erosu uspelo prelisičiti in se s tem izogniti veliki medijski pozornosti.

To je drugi zakon za izvajalca uspešnic Se bastasse una canzone, Piu bella cosa, Un'altra te, Fuoco nel fuoco in drugih. Iz prvega zakona s švicarsko manekenko in voditeljico Michelle Hunziker ima 17-letno hčerko Auroro.