Andy se je s simpatično manekenko poročil aprila leta 2009. Foto: ARF
Andy se je s simpatično manekenko poročil aprila leta 2009. Foto: ARF
Brooklyn je novico, da pričakuje, potrdila na svojem Instagramu. Foto: Instagram Brooklyn Decker

Deckerjeva, najbolj znana kot model za Sports Illustrated, v zadnjem času pa tudi igralka, v preteklosti ni skrivala, da si želi postati mama. "Obožujem otroke. Definitivno si želim otrok. Samo, kdaj bi bil čas najprimernejši, moram še ugotoviti," je povedala lani.

Očitno sta se z 32-letnim Roddickom, s katerim sta poročena šest let, odločila, da je čas pravi. Potem ko se je na sredini premieri serije Grace and Frankie pojavila v "sumljivo" nosečniški kreaciji, je v soboto ugibanja potrdila. "Torej, to se je zgodilo ... #mi3," je pripisala na Instagramu ob objavi svoje fotografije z nosečniškim trebuščkom.

Sledilo je še uradno obvestilo njenega predstavnika za medije: "Z veseljem potrjujem, da Brooklyn in Andy jeseni letos pričakujeta nov dodatek k svoji družini."

Poje hvale Andyju
Svetlolasa manekenka krivi otroke svojih soigralcev iz humoristične serije Friends with Better Lives, Majandre Delfino in Jamesa Van Der Beeka, da so v njej vzbudili materinska občutja. "Super je biti teta Brooklyn in se igrati z otroki mojih prijateljev," je povedala.

Je pa Deckerjeva takrat tudi dodala, da bi otroci pomenili, da bi imela z Andyjem manj časa zase in za njun večerni kozarec vina. "Krasno je gledati Majandro z njeno hčerko, ampak zna postati ljubosumna vsakič, ko ji povem, da grem domov na vinski zmenek s svojim možem."

Zakon Deckerjeve in Roddicka velja za enega trdnejših in par ne skriva, kako srečna sta. "On je preprosto najbolj bister človek, kar sem jih kdaj spoznala," je Andyju pela hvale Brooklyn lani v Glamourju. "Tako oster um ima, hitro razmišlja ... Tako bister je, njegov humor pa zelo sarkastičen. Vedno me spravi v smeh."

Roddick, nekdanja številka ena moškega tenisa in zmagovalec OP ZDA leta 2003, ki mu je verjetno še kak naslov več preprečil njegov veliki trn v peti, Roger Federer, se je od profesionalnega tenisa poslovil leta 2012, na svoj 30. rojstni dan, prav na OP ZDA. Na tribuni je njegovo slovo najbolj čustveno pospremila žena (fotografija spodaj).