Anne Heche je v kritičnem stanju. Foto: EPA
Anne Heche je v kritičnem stanju. Foto: EPA

Čeprav policija ni želela uradno potrditi, da je ponesrečenka v resnici slavna igralka, ameriški mediji iz dobro obveščenih virov potrjujejo, da je šlo za 53-letno Anne Heche. Igralka naj bi s svojim avtom znamke Mini z veliko hitrostjo zletela s ceste in trčila v hišo losangeleške soseske Mar Vista.

Po uradnih informacijah sta tako vozilo kakor tudi stanovanjski objekt zagorela, igralka pa naj bi ob tem utrpela hude opekline. Zvezdnico so v kritičnem stanju prepeljali v bližnjo bolnišnico. Neuradno so v njenem avtomobilu našli žgano pijačo.

Zaslovela je z nanizanko

Anne Heche je zaslovela z vlogo v nanizanki Another World (1987–1991), ki ji je priskrbela tudi prvo nagrado emmy. Po preboju je zaigrala v filmih Donnie Brasco, Šest dni, sedem noči in Pasji dnevi. Mediji so ji v poznih devetdesetih naklonili večino svoje pozornosti zaradi razmerja z Ellen DeGeneres, kar ji je otežilo iskanje novih vlog. V enem izmed intervjujev je priznala, da se je takrat počutila izobčeno, saj je njena kariera trpela še desetletje po razmerju.