Foto: AP
Foto: AP

Po poročilu mrliškega oglednika okrožja Los Angeles, ki ga je v torek pridobil Page Six, je bila igralka sicer pozitivna na benzoilekgonin, kokain, fentanil in kanabinoide, vendar v času nesreče ni bila pod vplivom mamil.

Sorodna novica Anne Heche: ker je Hollywood ni mogel stlačiti v predalček, jo je marginaliziral

Zdravnik je za Page Six pojasnil, da je benzoilekgonin neaktiven presnovek kokaina, kar nakazuje, da ga je v preteklosti že uživala, vendar ne na dan nesreče. Enako je bilo rečeno za vsebnost kanabinoidov (marihuane).

Kar zadeva odkriti fentanil, poročilo navaja, da so narkotik dali Heche, da bi ji olajšali bolečino, potem ko so jo sprejeli v bolnišnico.

Sodnik je razsodil, da je bila igralkina smrt naključna, umrla je za posledicami poškodbe možganov, ki je nastala zaradi zastrupitve z dimom. Obenem je imela zlomljeno prsnico, kar je pogosta posledica udarca ob volan.

53-letna igralka se je na začetku avgusta z avtomobilom zaletela v neko hišo v bližini svojega doma v Los Angelesu. Vozila je s preveliko hitrostjo. Vozilo je po trčenju zajel ogenj, gasilci so potrebovali eno uro, da so ga pogasili.

Zdravnik je tudi ugotovil, da je bila Anne Heche ujeta v svojem avtomobilu približno 30 minut, preden jim jo je uspelo izvleči. Igralka je dobila opekline druge stopnje na 12 odstotkih telesa.