Par se je spoznal leta 2003. Foto: AP
Par se je spoznal leta 2003. Foto: AP

R & B pevka Ashanti je naznanila, da z Nellyjem, s katerim sta septembra na veliko presenečenje obeh spet pristala v objemu drug drugega, pričakujeta prvega otroka. V videoposnetku, ki ga je objavila na družbenih omrežjih, 43-letnico, s celotnim imenom Ashanti Shequoiya Douglas, njena mama vpraša, koliko časa potrebuje, da se pripravi na nastop. Na to ji grammyjevka šaljivo odgovori: "Potrebovala bom približno devet mesecev."

Obenem je glasbenica pozneje delila, da ni le noseča, ampak sta z 49-letnim raperjem, s pravim imenom Cornell Iral Haynes Jr., tudi zaročena. "To novo leto mojega življenja je velik blagoslov, poln ljubezni, upanja in pričakovanja," je dejala Ashanti za Essence in dodala, da se je materinstva že dolgo veselila, neverjetna izkušnja pa je to deliti s svojimi bližnjimi in oboževalci.

Par, ki se je spoznal leta 2003, bil v zvezi do leta 2015 in vmes večkrat glasbeno sodeloval, je prvič sprožil govorice o nosečnosti med nastopom v St. Louisu. Takrat je pevka svoje roke položila na trebuh, Nelly pa jo je zatem posnemal. Ko so se njune oči srečale, sta bruhnila v smeh, oboževalci pa so to razumeli kot namig, da bosta kmalu delila novico o podmladku.

To bo prvi otrok za Ashanti in tretji za Nellyja – ta je že oče 21-letnemu sinu Cornellu III, ki ga kličejo Tre, 21, in 26 let stari hčerki Chanelle, ki jo kličejo Nana. Raper je sicer pomagal tudi pri vzgoji nečakinje Sydney in nečaka Shawna, potem ko je njegova sestra Jackie Donahue umrla zaradi levkemije leta 2005.