Foto:
Foto:
V Parisine kodre se je zapletel hrošček.

Pevka in igralka Ashlee, ki je prejela tudi nagrado za najboljšo pesem leta, je znana tudi slovenski javnosti, saj v nadaljevanki Sedma nebesa, ki jo predvajajo na eni izmed komercialnih televizij, igri Cecelio, punco Simona Camdena, enega izmed pripadnikov klana Camdenovih.

Dve nagradi je na omenjeni podelitvi prejela vedno bolj znana Lindsey Lohan, ki jo v slovenskih kinematografih lahko gledamo v filmu Podla dekleta.

Seannu Williamu Scottu so ameriški najstniki za vlogo v filmu Ameriška poroka podelili nagrado za največjega podleža, ki so jo poimenovali sleazebag. Že pred začetkom podelitve se je manjši incident pripetil na tako opevani rdeči preprogi.

Eni izmed voditeljic, Paris Hilton, se je namreč v lase zapletel neznani leteči hrošček. Kljub trudu, ki so ga rešitvi njene bujne pričeske namenili stilisti in telesni stražar, jim hroščka ni uspelo rešiti iz las, zato je Paris zbežala v notranjost prizorišča.

Prireditev je obiskala cela vrsta slavnih hollywoodskih igralcev. Med njimi sta Drew Barrymore in Adam Sandler za vlogi v filmu Prvih 50 poljubov prejela nagrado za najboljši filmski zmenek, Halle Berry pa je prejela nagrado za najboljšo igralko v žanru drama. Filmu Mika Myersa, Shrek 2 so najstniki namenili nagrado za najboljšo komedijo.