Avril Lavigne med nastopom na glasbenem festivalu Rock in Rio leta 2022. Foto: EPA
Avril Lavigne med nastopom na glasbenem festivalu Rock in Rio leta 2022. Foto: EPA

38-letna Avril Lavigne in 35-letni Tyga sta si na zabavi med pariškim tednom mode pred kamerami izmenjala več objemov in poljubov, a svoje zveze uradno še nista potrdila, poročata tabloida TMZ in Page Six. Novopečeni par so prejšnji teden skupaj opazili že na zasebni zabavi filmskega zvezdnika Leonarda DiCapria.

Kanadska pank-rock-popzvezdnica je sicer pred mesecem dni prek tiskovnega predstavnika potrdila, da je razdrla zaroko s 35-letnim ameriškim pevcem in raperjem, znanim pod vzdevkom Mod Sun. Njun odnos naj bi se že pred časom ohladil, kljub temu pa naj bi dokončni konec raperja presenetil.

Mod Sun je Avril Lavigne sicer zasnubil prav v Parizu februarja 2022. Istega leta je avtorica uspešnic Complicated in My Happy Ending izdala tudi zadnji studijski album Love Sux.

Avril Lavigne je bila v preteklosti tri leta poročena s pevcem zasedbe Sum 41 Deryckom Whibleyjem, pozneje pa še dve leti s Chadom Kroegerjem, pevcem skupine Nickelback.

Tyga je v preteklosti hodil z vplivnicami Camaryn Swanson, ki ga je obtožila fizičnega nasilja, ter Kylie Jenner in Blac Chyna. Z Blac ima 11-letnega otroka z imenom King Cairo Stevenson.

Avril Lavigne po letu 2000 popularizirala pop-pank

Raper Tyga s pravim imenom Micheal Ray Stevenson je doslej izdal sedem studijskih albumov. Njegovo sodelovanje z Drakom in Lil' Waynom v pesmi The Motto je leta 2012 obrodilo grammyja za hiphoperski video leta.

Avril Lavigne je v svoji glasbeni karieri popularizirala podzvrst popa z vplivi panka ter orala ledino med ženskimi izvajalkami v tem žanru. Izdala je sedem studijskih albumov, njen prvi Let Go, ki ga je izdala pri 18 letih, je s 16 milijoni prodanimi izvodi eden bolje prodajanih albumov vseh časov. Tudi njeni preostali albumi so bili prodajne uspešnice, "pank-popkraljica" pa je bila večkrat nominirana za grammyje in MTV-jeve glasbene nagrade.