Cheryl Ann Walker, Paulova mati, je umaknila zahtevek za začasno skrbništvo nad najstnico Meadow Rain, ki ga je vložila na sodišče v Los Angelesu. Pogoj: dekletova mati Rebecca Soteros mora zaradi težav z alkoholom na zdravljenje. Foto: EPA
Cheryl Ann Walker, Paulova mati, je umaknila zahtevek za začasno skrbništvo nad najstnico Meadow Rain, ki ga je vložila na sodišče v Los Angelesu. Pogoj: dekletova mati Rebecca Soteros mora zaradi težav z alkoholom na zdravljenje. Foto: EPA
Paul Walker
Cheryl Ann je v zahtevku za skrbništvo, ki ga je vložila marca, navedla, da bi bilo "materino skrbništvo za mladoletnico škodljivo", saj Soterosovi očita, da je alkohličarka. Foto: EPA

60-letna Cheryl Ann Walker, Paulova mati, je namreč umaknila zahtevek za začasno skrbništvo nad najstnico Meadow Rain in nad njenimi - te je deklici zapustil njen oče - 25 milijoni ameriških dolarjev.

Prva obravnava na losangeleškem sodišču je bila že razpisana, datum pa določen za 30. aprila, vendar si je babica zdaj premislila, saj se je odločila, da bo uslišala prošnjo dekletove matere Rebecce Soteros, ki si želi zadevo urediti zunaj sodnih dvoran.

Soterosova odhaja na zdravljenje
Cheryl Ann je v zahtevku za skrbništvo, ki ga je vložila marca, navedla, da bi bilo "materino skrbništvo za mladoletnico škodljivo", saj Soterosovi očita, da je alkohličarka.

Ameriški tabloidi so poročali, da so jo avgusta lani zaradi vožnje pod vplivom alkohola aretirali, kar pa ni bil njen prvi tovrstni prekršek - prvič je bila iz istega razloga aretirana že leta 2003.

Revija People danes poroča, da je 40-letna Rebecca Soteros že privolila v zdravljenje, s čimer bi si lahko priborila polno skrbništvo nad Meadow Rain.

Za manjkajoče prizore bosta poskrbela brata
Walker je 30. novembra severno od Los Angelesa umrl v nesreči s športnim avtomobilom, ki ga je vozil njegov prijatelj.

Po njegovi smrti so za nekaj časa prekinili snemanje sedmega dela franšize Hitri in drzni. Kljub temu naj bi film, v katerem med drugim igrata Vin Diesel in Michelle Rodrugez, v kinematografe prišel aprila prihodnje leto.

Za manjkajoče prizore - Paul je pred svojo smrtjo sicer končal snemanje vseh pomembnejših - bosta vskočila pokojnikova brata, Caleb in Cody, ki bosta pomagala dokončati manjkajoče akcijske prizore in zapolniti manjše vrzeli. Pri tem bo imela seveda veliko vlogo računalniška animacija, s katero bodo Paulov obraz in glas "vstavili" na enega ali drugega brata.