Na družbenih omrežjih se je pojavila nova Guccijeva kampanja za linijo prtljage znamke Valigeria. Promovirata jo zvezdnika, ki govoric, da sta romantično povezana, še vedno ne komentirata javno.

Par so prvič začeli povezovati februarja, potem ko so ju opazili v družbi skupaj z manekenkino najboljšo prijateljico Hailey Bieber in njenim možem, popzvezdnikom Justinom Bieberjem.

Od takrat sta si Bad Bunny in Kendall Jenner skupaj ogledala več košarkarskih tekem, opazili so ju na skupnem potovanju v Idahu, skupaj sta se udeležila tudi Guccijeve revije pomlad/poletje 2024 na tednu mode ta mesec v Milanu.

Raper s pravim imenom Benito Antonio Martínez Ocasio je prejšnji mesec v intervjuju za Vanity Fair na vprašanje o razmerju s Kendall odgovoril, da ni potrebe, da komur koli kaj razlaga, izvzeta sta prijatelj Jomar in pevčeva mati. V junijskem intervjuju za Rolling Stone pa je dejal, da je edina stvar, ki jo ima, zasebnost: "Ljudje vedo vse o meni, kaj mi torej še preostane, da se zaščitim? Moje zasebno življenje."