Izjemno priljubljeni Bad Bunny je aprila nastopil na enem najbolj znanih festivalov na svetu – Coachelli. Foto: AP
Izjemno priljubljeni Bad Bunny je aprila nastopil na enem najbolj znanih festivalov na svetu – Coachelli. Foto: AP

"To sem naredil že večkrat, in ko se vrnem na družbena omrežja, se vprašam: zakaj sem se vrnil," je za ameriški People povedal 29-letni pevec. "Resnica je, da se vsakič, ko ugasnem telefon za dalj časa, na primer en teden – in bile so priložnosti, ko mi je uspelo ostati "izklopljen" en mesec –, počutim najbolje."

Bad Bunny s pravim imenom Benito Antonio Martínez Ocasio pravi, da mu to omogoča, da preživi več časa zunaj. "Celo bolje diham," pravi. "Toda navsezadnje je obiskovanje družbenih omrežij neizogibno, čeprav le za eno minuto."

Januarja je Bad Bunny svoj profil na Instagramu ponastavil v zasebnega, medtem pa je na Twitterju spremenil opis v "pogrešal me boš".

Mesec pred tem je za Billboard v intervjuju namreč povedal, da si namerava leta 2023 vzeti odmor od glasbe. "Leto 2023 je zame, za moje fizično zdravje, moje čustveno zdravje, da lahko zadiham, uživam v svojih dosežkih," je pojasnil Benito. "Praznovali bomo. Gremo sem, gremo tja, gremo na ladjo. Imam nekaj občasnih obveznosti in šel bom v studio, a ni pritiska. Ne pozabi nase." Na glasbene odre se je vrnil aprila, nastopil je na festivalu Coachella.

Zvezdnik je 18. maja izdal svoj najnovejši singel Where She Goes.