Britanski mediji so mlado Balotellijevo zaročenko že vzeli za svojo novo najljubšo temo, o kateri pišejo. Foto: Instagram
Britanski mediji so mlado Balotellijevo zaročenko že vzeli za svojo novo najljubšo temo, o kateri pišejo. Foto: Instagram

Bolj kot Balotelli je na Otoku vzbudila pozornost njegova 24-letna zaročenka Fanny Neguesha. Opevajo jo kot postavno lepotico, ki se je ne bi branili na nobeni naslovnici revij. Poleg lepote poudarjajo, da zna govoriti italijansko, francosko in angleško.

Odraščala je v Belgiji, toda njene korenine segajo v Ruando, Italijo in Demokratično republiko Kongo. Samo na svojem Instagramu ima več kot 258.400 sledilcev, ki dnevno lahko spremljajo, kako objavlja "selfieje" svojega izklesanega telesa.

S tem pa je že povzročila nemire med članicami "wagic", kjer držijo primat Coleen Rooney, Abbey Clancey in Alex Gerrard. Skupaj z Balotellijem, ki bo nadaljeval svojo klubsko kariero v Liverpoolu, veljata za velika ljubitelja zabav.

Trenutno skupaj nabirata nove moči na počitnicah v Italiji. Nogometaš pa vztraja, da je Fanny zanj "tista prava". "Takoj, ko sva se srečala, sva se ujela. Z njo bi lahko preživel celo življenje," je dejal Italijan za Vanity Fair.

"Ali sem zaljubljen? Sem. Toda nerad govorim o tem, ker sem sramežljiv," je še dodal Balotelli pred prihodom na Otok.