Foto: AP
Foto: AP

42-letnega zvezdnika Jackassa so nazadnje videli v okolici centra za odvajanje LifeSkills v Deerfield Beachu v soboto, iz tamkajšnjega šerifovega urada pa prosijo vse, ki bi Margero videli, da jim to nemudoma sporočijo.

V zadnjih mesecih je Margera po sodnem odloku skoraj stalno aboniran na klinikah za odvajanje.

Nekdanji poklicni rolkar, mojster potegavščin in zvezdnik MTV-jevih resničnostnih oddaj ima že dalj časa težave s substancami, te pa so se drastično poslabšale septembra lani.

Takrat so se policisti odzvali na razburjen klic ženske iz hotela na Floridi, kjer je bil Margera nastanjen, saj naj bi jo pod vplivom kokaina fizično napadel.

Ob prihodu so policisti ugotovili, da je bil Margeri izdan sodni nalog obveznega zdravljenja zasvojenosti, zato so ga prepeljali v najbližji center za odvajanje.

Dvakrat v dveh tednih zapustil zdravljenje

Za tem naj bi se Margera malce vzel k sebi in se aprila zunajsodno poravnal z Johnnyjem Knoxvillom in preostalo ekipo Jackassa, ki jih je tožil zaradi neupravičene prekinitve delovnega razmerja, potem ko so ga odpustili iz četrtega Jackass filma.

A v začetku meseca se mu je stanje očitno precej poslabšalo, svojci pa so 13. junija prijavili, da je pogrešan, potem ko je brez odobritve zapustil kliniko za odvajanje v Delray Beachu na Floridi.

Margera naj bi upravniku zagotovil, da se bo zgolj prijavil v drugo kliniko, a tega nikdar ni storil.

Dva dni pozneje so ga našli v neki floridski hotelski sobi. Kot poroča TMZ, naj bi bil 42-letnik sicer trezen v času, ko ga je policija prijela in prepeljala v drugo kliniko, od koder je zdaj pobegnil.

Preden je zapustil LifeSkills, je bil dejaven na družbenih omrežjih in je nazadnje v petek na Instagramu objavil svojo staro fotografijo.

Margera ima z drugo ženo Nicole Boyd štiri leta in pol starega sina Wolfa.