Par je na rdeči preprogi v Benetkah kar žarel od medsebojne naklonjenosti. Foto: EPA
Par je na rdeči preprogi v Benetkah kar žarel od medsebojne naklonjenosti. Foto: EPA

Zvezdnika Ben Affleck in Jennifer Lopez sta znova v sedmih nebesih. Njuna zvezdniška romanca, polna vzponov in padcev, traja že dobri dve desetletji, saj sta igralca leta 2002 že bila zaročena. Po tem, ko sta najprej prestavila poroko in se leta 2004 dokončno razšla, je zvezdniški par vse od leta 2021 znova zaljubljen. Sicer sta tudi po razhodu ostala dobra prijatelja, a je po koncu razmerja z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom J.Lo hitro prišla nazaj v Affleckov objem.

Med pogovorom v oddaji igralke Drew Barrymore je voditeljica 50-letnika vprašala, ali se s tri leta starejšo pevko kdaj pregrešita in pojesta kaj nezdravega. Zvezdnik filmov Armageddon, Dobri Will Hunting in Računovodja je le skomignil in dejal: "Povedal bom nekaj, kar te bo razjezilo. Jennifer poje, kar hoče, kadar koli hoče. Pico, kekse, sladoled, čisto vse."

Išče meje svojih zmožnosti

Affleck pa v isti sapi ni pozabil omeniti, da je zvezdnica skoraj odvisna od telesne vadbe in religiozno obiskuje fitnes. "Jenny telovadi. Sicer telovadim tudi sam, ampak jaz nisem videti, kot da jih imam dvajset s popolno kožo. Povedati je treba tudi, da je strašno delovno predana in ima disciplino. To, da ima nadčloveške sposobnosti, drži. Je najlepša ženska na svetu, videti je spektakularno."

Slavna igralka in pevka je za Us Weekly povedala, da je ni strah svojega telesa prignati do meja zmožnosti. "Mislim, da obstaja pozitivno razmerje med vadbo in duševnim zdravjem. Ko najdemo dobro ravnovesje med predanostjo in osredotočenostjo, samodejno postajamo najboljša različica nas samih," je sklenila.