Par je na rdeči preprogi v Benetkah kar žarel od medsebojne naklonjenosti. Foto: EPA
Par je na rdeči preprogi v Benetkah kar žarel od medsebojne naklonjenosti. Foto: EPA

Da sta Jennifer Lopez in Ben Affleck po skoraj dvajsetih letih znova par, zdaj gotovo ve že prav vsak spremljevalec svetovne estrade. A kljub temu je uradna potrditev skupne življenjske poti nekaj posebnega in par si je za to priložnost izbral filmski festival v Benetkah.

Bennifer sta si v Benetkah privoščila tudi nekaj oddiha. Foto: EPA
Bennifer sta si v Benetkah privoščila tudi nekaj oddiha. Foto: EPA

Tam sta se na rdeči preprogi prvič skupaj predstavila ob premieri Benovega novega filma The Last Duel, kjer sta kar izžarevala ljubezensko naklonjenost. Sta pa na poti domov doživela nekoliko neljub pripetljaj, saj se jima je na letališču približal oboževalec.

Uspelo se mu je namreč izmuzniti varnostnikom in pristopiti k paru tik pred njunim vkrcanjem na letalo. Z eno roko je objel Jennifer in se želel z njo fotografirati, a mu je Ben to preprečil in ga potisnil od svoje nove stare izbranke.

Jennifer in Ben sta se sicer na rdeči preprogi skupaj nazadnje prikazala leta 2003 na premieri filma Gigli, na snemanju katerega sta se tudi prvič zapletla. Hitro sta postala najbolj iskan in občudovan par Hollywooda, a očitno takrat še ni bil pravi čas zanju. Film se je namreč takrat v kinematografih precej slabo odrezal in si zaslužil kar nekaj nominacij za najslabši film vseh časov, podobno slabo pa se je kmalu zatem končalo tudi razmerje med igralcema.