Beyoncejin nosečniški trebušček je iz dneva v dan večji. Foto: EPA
Beyoncejin nosečniški trebušček je iz dneva v dan večji. Foto: EPA

Zvezdnica r & b-ja in mogotec hiphopa naj bi se prvega skupnega dojenčka (41-letni Jay-Z ima iz enega od prejšnjih razmerij že enega otroka) razveselila okrog valentinovega, je 30-letna Beyonce Knowles povedala v avstralski pogovorni oddaji.

"Z možem sva skupaj že deset let. Celotna 20. leta svojega življenja sem preživela z njim. Mislim, da je zdaj pravi čas, in tako srečna sem," je kar žarela Beyonce. Voditelj oddaje ji je podaril plišastega kenguruja in copatke za dojenčka, kar je pevko zelo ganilo.

Da bo postala mama, je Knowlesova svetovnemu občinstvu razkrila konec avgusta, ko je svoj rastoči trebušček pokazala na črni preprogi pred podelitvijo MTV-jevih nagrad za glasbene videe. Pozneje je med podelitvijo samo na odru nastopila s pesmijo Love on Top, ki jo je napovedala z besedami: "Želim, da vstanete in začutite ljubezen, ki raste v meni."

Pogovor z Beyonce, v katerem je razkrila, kdaj naj bi rodila in povedala še marsikaj zanimivega o svojem življenju in karieri, si oglejte spodaj. Videoposnetek je v angleščini.