V javnosti se pretvarjata, da sta srečna, trdi vir. Foto: EPA
V javnosti se pretvarjata, da sta srečna, trdi vir. Foto: EPA

Tako vsaj trdi vir blizu pevke, ki je podrobnosti razkril za revijo Us Weekly. 32-letna zvezdnica bo počakala do konca turneje On The Run, po zadnjem koncertu, ki ga bosta z možem izvedla 13. septembra v Parizu, pa bo konec turneje pomenil tudi konec njenega zakona, je povedal vir. Poročali smo že, da so edini razlog, da se glasbenika na odru še vedno pretvarjata, da je med njima vse v najlepšem redu, prav milijoni, ki jima jih bo prinesla turneja.

Govorice o težavah med 44-letnim raperskim mogotcem in najvplivnejšo zvezdnico na svetu so se prvič pojavile maja, ko je v javnost pricurljal posnetek nadzorne kamere, v katerem pevkina sestra Solange v dvigalu fizično obračunava z Jay-Z-jem. Vse skupaj je potem spodbudila še Beyonce, ko je na svojem koncertu v Cincinnatiju besedilo pesmi Resentment (Zamera) spremenila v bolj osebno različico.

"S teboj sem na tej poti že 12 let. Zakaj sem si zaslužila, da ravnaš z mano tako?" je zapela. Besedilo pesmi, ki govori o srčni bolečini in varanju, pa se v izvirniku glasi "S teboj sem na tej poti že šest let /.../". Spremenjeni del naj bi se nanašal na razmerje med zvezdnikoma, ki sta skupaj že 12 let, v zakonski jarem pa sta prav potihoma skočila leta 2008. Štiri leta pozneje se je paru rodila hčerka Blue Ivy.

Na odru se Beyonce in Jay-Z sicer vedeta, kot da nič ni narobe, raper je pevko na več nastopih objel in poljubil. Govoricam pa na svoj način nasprotuje tudi Beyonce, ki na družbenih omrežjih redno objavlja fotografije, ki sporočajo, da so še vedno srečna družina. Prejšnji mesec je na primer na Instagramu objavila fotografijo svojega moža in hčerke s pripisom "My favorite hue is Jay Z Blue" (Moja najljubša barva je Jay Z Blue).